راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چگونه موجودی انبار رستوران تان را بررسی کنید؟

چگونه موجودی انبار رستوران تان را بررسی کنید؟

چگونه موجودی انبار رستوران تان را بررسی کنید؟

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

بسیار مهم است مسیر موجودی انبار رستوران را پیگیری کنید.مدیران موفق رستوران آموخته اند برای پیگیری موجودی رستوران روش های مختلفی وجود دارد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود لازم است درخصوص شیوه های تعیین موجودی انبار رستوران تصمیم گیری کنید.

راه اندازی رستوران چالش های بسیاری را پیش روی شما قرار می دهد که موجودی رستوران یکی از مهمترین آن هاست، زیرا در سیاست گذاری های رستوران بسیار تاثیر گذار خواهدبود.

کنترل هزینه ها همیشه یک نگرانی عمده است و حساسیت در امر موجودی انبار رستوران در این رابطه به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

در این نوشتار به ارائه چند ایده برای پیگیری موجودی انبار رستوران خواهیم پرداخت.

شروع از ابتدا

برای پیگیری موجودی انبار رستوران از همان ابتدای کار رستوران برنامه داشته باشید.

شخص مسئول پیگیری موجودی رستوران را مشخص کنید، این کار انقدر مهم است که اگر فرصت داشته باشید می توانید شخصا به آن رسیدگی کنید.

قفسه ها نباید خالی بماند،همچنین مواد غذایی باید به میزان لازم تهیه شود، شما هیچ گاه نباید بگذارید مواد اولیه شما فاسد شوند.

تهیه یک نرم افزار مناسب

یک سیستم پیگیری موجود مبتنی بر نرم افزار تهیه کنید، حتی اگر یک رستوران کوچک دارید و موجودی انبار شما چندان چشمگیر نیست یک سیستم هوشمند می تواند به مدیریت بهتر پیگیری موجودی شما کمک کند.

سیستم هوشمند پیگیری موجودی امکان پیگیری هوشمند موجودی را برای شما فراهم می کند و با کمک این نرم افزار می توانید از پیش امکان برنامه ریزی داشته باشید.

مدیریت موجودی

به عنوان مدیریت مجموعه تعیین سیاست های موجودی انبار رستوران برعهده شما خواهد بود. امروزه بسیاری از رستوران ها پیگیری موجودی را به صورت هفتگی یا روزانه اجرایی می کنند که در این زمینه به مشکل خاصی برنخورند.

روش های کنترل

روشهای کنترل موجودی خود را مشخص کنید، یک سیستم بک آپ باید داشته باشید که اگر به هر دلیلی اطلاعات موجود از دست رفت بتوانید از آن سیستم جایگزین و اطلاعات آن استفاده کنید. اگر اطلاعات پیگیری موجودی را از دست بدهید ممکن است شیرازه امور از دستتان خارج شود.

پیگیری مداوم موجودی انبار رستوران

رستوران ها با سیستم موجودی می توانند به صورت دقیق میزان موجودی هر قلم کالا را مشخص و مسیر حرکت کالا راپیگیری کنند.گاهی یکی از کارکنان به صورت ناخواسته دسته ای از مواد غذایی را خراب می کند یا موجودی یک رستوران نمی خواند، زمانی که شما سیستم منسجمی برای این منظور طراحی کرده باشید هر تغییری به راحتی قابل شناسایی خواهد بود.

همچنین شما تاحدود بسیار زیادی می توانید از خطاهای احتمالی پیش گیری کنید، دور ریز مواد غذایی به میزان چشمگیری کاهش یافته و شما به راحتی می توانید منابع و مصارف خود را مدیریت کنید.

داشتن سیستم دقیق موجودی انبار رستوران از سرقت مواداولیه پیش گیری می کند و کمک می کند شما در لحظه بتوانید وضعیت انبار و آشپزخانه را بررسی کنید.

نتیجه گیری

بسیاری از رستوران ها که سیستم پیگیری موجودی را جدی نگرفته اند دائما از هزینه های بالای رستوران داری و هدر رفت منابع و سرمایه گلایه دارند این در حالیست که اگر به بحث موجودی رستوران اهمیت می دادند و برای راه اندازی سیستم پیگیری موجود هزینه می کردند از هزینه های هنگفت آتی پیش گیری می شد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود لازم است یک سیستم پیگیری موجودی مناسب و دقیق تهیه کنید تا در آتی از هدر رفت منابع و سرمایه شما پیشگیری کند.

داشتن یک نرم افزار پیگیری موجود شما را قادر می سازد در دفتر خود تک تک موجودی انبار رستوران را بررسی و مدیریت کنید.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله