راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

همه چیز درباره مدیریت رستوران

همه چیز درباره مدیریت رستوران

همه چیز درباره مدیریت رستوران

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

اگر به فکر راه اندازی فست فود یا راه اندازی رستوران هستید حتما از طرفداران غذا و تست غذاهای جدید هستید. اما رستوران داری چیزی فراتر از غذاست. برای راه اندازی فست فود یا راه اندازی رستوران باید مجموعه ای از ویژگی ها و توانایی ها را درسطح عالی داشته باشید و مجموعه این ها یعنی مدیریت رستوران.

به عنوان مدیریت رستوران شما مسئول استخدام،اخراج، تعمیر و نگهداری،حقوق و دستمزد، موجودی و… هستید.سازماندهی درست یعنی قابلیت برون سپاری مسئولیت هایتان را داشته باشید تا راه اندازی فست فود موفقی را تجربه کنید و یک مدیریت رستوران موثر باشید.

با پیگیری روزانه کسب و کار خود شروع کنید

به محض ورود به مدیریت رستوران با پیگیری فروش روزانه شروع کنید. یک تقویم، دفترچه یا نرم افزار کامپیوتری برای بررسی فروش روزانه خود داشته باشید.

مدیریت رستوران باید از روز راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود حساب دقیق ناهار و شام های سرو شده را به شکل دقیق داشته باشد.

پیگیری روزانه کسب و کارتان به شما کمک می کند خط مشی برای خود تعریف کنید و برای کارکنانتان برنامه ریزی کنید.

یاد بگیرید چگونه کارکنان رستوران را مدیریت کنید

یکی از سخت ترین کار های مدیریت رستوران پس از راه اندازی فست فود یا راه اندازی رستوران مدیریت کارکنان است. این کار نیازمند داشتن خط مشی مشخص و برنامه ریزی دقیق است. همه ما دارای احساسات و نگرش انسانی هستیم و مدیریت انسان ها یکی از سخت ترین کارهای دنیاست. نظارت دقیق و تعیین پیامد های عملکرد ضعیف کارکنان یکی از وظایف مهم شماست که از مشکلات آینده پیشگیری می کند.مدیریت موثر کارکنان نیاز به فراگیری علم مدیریت دارد.

بتوانید بین کارهایی که باید خودتان انجام دهید و آنچه باید برون سپاری کنید تفکیک قائل شوید

باید بتوانید یک فرد توانمند برای مدیریت مالی و رسیدگی به مسائل مالیاتی خود استخدام کنید.

نکته دیگری که باید در مورد آن تصمیم گیری کنید مساله نظافت و تمیز کردن آشپزخانه صنعتی است که از نظر اداره بهداشت بسیار مهم است و اعتبار شغلی شما هم تاحدودی به آن وابسته است. باید به عنوان مدیریت رستوران تصمیم بگیرید این کار را به یک شرکت متخصص نظافت بسپارید یا ارزان تر می شود که این کار را به نیروی انسانی خودتان بسپارید.

راه اندازی فست فود و راه اندازی رستوران به طور کلی کار سختی است اما تصمیم گیری های مدیریتی یکی از سخت ترین بخش های کار شماست که تا حدودی آینده شغلی و میزان موفقیت شما را تعیین خواهد کرد.

بازاریابی بخش دیگری از کار مدیریت رستوران است که باید تصمیم بگیرید آیا قادرید آن را به تنهایی انجام دهید یا برای بازاریابی به استخدام نیروی خارجی نیاز خواهید داشت.

برخی از رستوران ها حتی یک وب سایت هم ندارند در حالیگه بسیاری  رستوران های موفق دیگر برنامه های مدون بازاریابی دارند و یک سایت مناسب راه اندازی کرده اند و کمپین شبکه های اجتماعی تعریف کرده اند.

نتیجه گیری

به عنوان مدیریت رستوران شما رهبر رستوران خود هستید و از زمان راه اندازی فست فود و راه اندازی رستوران خود باید روش ها و عملکردها را مشخص کنید.

درهمه صنایع مسئول سیاست گذاری کل مجموعه مدیریت آن مجموعه است و مدیریت رستوران هم از این قانون کلی پیروی می کند به این ترتیب نقش شما بسیار مهم و کلیدی است، حیات رستوران به مدیریت رستوران به شکل صحیح بستگی دارد.

برای موفقیت رستوران باید یک مدیریت رستوران توانمند باشید که قادراست در عین جذابیت و محبوبیت موفقیت رستوران را با روش های صحیح مدیریتی تضمین کند.

 

مقاله مرتبط: دلایل شکست در راه اندازی فست فود در ۳ سال اول فعالیت چیست (بخش اول)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله