راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

آموزش راه اندازی رستوران

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

راه اندازی رستوران در تمامی نقاط دنیا جزء مشاغل جذاب و مورد علاقه دوستداران صنعت غذا می باشد. این جذابیت ها به دلیل ماهیت هنری و علمی این رشته است که افراد را با چالشهای زیبایی روبرو می نماید. در حقیقت طبخ و آشپزی به همراه درسینگ یک هارمونی خفته از زندگی مدرن بشری است که خیلی زود از تکرار خسته می گردد و به دنبال تنوع و زاویه ای دیگر است که در آن می خواهد به دنبال گمشده خود بگردد.

ما در اینجا می خواهیم به عنوان یک دانش آموز به ارائه آموخته های خود در دریای صنعت رستوران و رستوران داری بپردازیم. لذا امیدواریم که مورد استفاده خوانندگان واقع گردد و بتواند کمکی در راستای ارتقاء صنعت غذایی کشور عزیزمان ایران باشد.

آموزش راه اندازی رستوران

مشاوره جهت راه اندازی رستوران

اگر شما به عنوان فردی که به تازگی می خواهید وارد صنعت رستوران و رستورانداری شوید این مطلب را می خوانید، به شما پیشنهاد میکنیم که برای راه اندازی رستوران خود حتما از مشاوران خبره در این حوزه استفاده نمایید. هزینه های بالا اجازه خطا را به شما نخواهند داد، چه بسا افراد بسیار زیادی به دلیل خطا های قبل از راه اندازی رستوران که ماحصل کم اطلاعی آن دوستان بوده با مشکلات بسیار زیادی روبرو شده اند، به طوری که برخی از این دوستان مجبور به ترک بازار پر قابلیت و جذاب رستوران گردیده اند.

سرمایه گذاری در صنعت رستوران

یکی از سوالاتی که همواره برای افرادی که خارج از صنعت رستوران و رستورانداری می باشند پیش می آید مربوط به سود و سودآوری این کسب و کار است.

  • آیا واقعا راه اندازی رستوران همراه با سود بسیار بالایی است؟
  • چند درصد از فروش رستوران سود خالص است؟
  • در چه مدت زمانی حجم سرمایه گذاری اولیه در راه اندازی رستوران بر می گردد؟

در جواب به سوالات بالا باید به این اصل اشاره کنیم که همیشه صنعت غذا و رستوران در یک رونق نسبی به سر می برند. زیرا انسانها بنا به ماهیت وجودی اشان که همانا خوردن و آشامیدن است نمی توانند از این مهم چشم پوشی نمایند و این موضوع در کشور ما ایران که رستوران را یک مکان برای تفریح و سرگرمی می دانند، بیشتر صادق است. صنعت رستوران جزء مشاغل خوش سود در کسب و کارهای قانونی بشمار می رود. البته این به آن معنی نیست که شما با راه اندازی رستوران حتما به سود خواهید رسید. زیرا بین شما و سود دیواری از جنس هزینه وجود دارد. اگر شما بتوانید این دیوار را کوتاه و کوتاه تر کنید بهتر و سریع تر می توانید به سود و سود دهی برسید.

در مورد اینکه چند درصد از فروش رستوران سود است نمی توان بدون داشتن اطلاعات حاصل از فروش رستوران اظهار نظر کرد. اصولا سود خالص پس از کسر همه هزینه ها حاصل می شود.شما باید تمامی هزینه های ثابت و متغیر در رستوران را با هم تجمیع و از فروش کل کسر نمایید تا سود خالص مشخص گردد. به طوری که گاها ممکن است سود شما اندک یا چشم گیر و گاها ضرر ده باشد. در مورد مدت زمان برگشت سرمایه نیز نمی توان به درستی اظهار نظر کرد، زیرا این موضوع در راه اندازی رستوران به عوامل و متغیرهای زیادی بستگی دارد که بدون داشتن اطلاعات صحیح نمیتوان در این مورد صحبت کرد. گاها برخی از افراد با بی اطلاعی و تنها جهت دادن اطلاعات اشتباه اعدادی را بیان می کنند که فاقد هر گونه دقت و صحتی می باشد. ما در اینجا به خود متعهد هستیم که اطلاعات مناسبی را در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

آموزش راه اندازی رستوران

سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران؟

در پاسخ به این سوال باید به موارد زیر اشاره نمود:

  • متراژ مغازه مورد نظر چقدر است؟ با بالاتر رفتن متراژ رستوران هزینه سرمایه گذاری نیز بالا می رود. به طور مثال برای مغازه ای که بزرگتر می شود در آشپزخانه رستوران باید تمهیدات لازم برای ظرفیت بالاتر دیده شود و همچنین اگر بخواهیم واحدی را همچون متر مربع برای محاسبه دکوراسیون رستوران در نظر بگیریم با افزایش متراژ متعاقبا هزینه دکوراسیون نیز بالاتر می رود.
  • دکوراسیون مغازه مورد نظر در چه وضعیتی قرار دارد؟ گاها برخی از مغازه ها نوساز هستند و از الزامات اولیه به صورت مناسب برخوردار هستند. این مهم باعث می شود که هزینه راه اندازی برای رستوران شما پایین تر بیاید.
  • وضعیت تاسیساتی مغازه مورد نظر چگونه است؟ اگر مغازه قبل از شما نیز رستوران بوده باشد، در هزینه تاسیسات مکانیکال می توانید صرفه جویی بنمایید.
  • هدف از افتتاح این مغازه قرار گیری در کجای بازار و با چه کلاس کاری می باشد؟ رستوران هایی که مایل هستند در کلاس لوکس فعالیت نمایند برای لوکس بودن باید هزینه بیشتری را صرف نمایند.
  • آیا مغازه اجاره و یا در تملک شماست؟ قطعا اگر شما مالک ملک مورد نظر نباشید باید هزینه رهن را نیز به سرمایه اولیه راه اندازی رستوران اضافه نمایید.
  • چه خطوطی قرار است در این رستوران راه اندازی گردد؟ تنوع منو در رستوران باید منطبق با تجهیزات باشد. بدین ترتیب که با افزایش تنوع هزینه آشپزخانه شما بالاتر خواهد رفت.
  • برآورد اولیه از فروش چقدر است، که به نسبت آن ظرفیت تجهیزات برآورد گردد؟ اگر شما فکر می کنید که از همان ابتدا با هجوم گسترده مشتریان روبرو خواهید شد، بهتر است ظرفیت تولید محصولات خود را در حد پیش بینی خوتان تهیه نمایید.
  • قصد استفاده از چه مارکهایی را برای تجهیز فست فود دارید آمریکایی،ایرانی یا چینی؟ برند در ماشین آلات نقش تعیین کننده در هزینه های شما دارد. پیشنهاد می شود برای آشنایی بیشتر با این مطلب بخش تجهیزات رستوران را از صفحه اصلی قسمت هدر مطالعه نمایید.
  • وضعیت رقبای شما در منطقه چگونه است؟ اگر در منطقه ای که قصد راه اندازی رستوران را دارید، رقبایتان خوب کار می کنند این موضوع باعث افزایش هزینه برای شما خواهد گردید، زیرا شما نیز به ناچار باید کیفیت همه موارد که قطعا هزینه بر است را ارتقا دهید.
  • تا چه حدودی برنامه ریزی روی فروش دلیوری وجود دارد که متناسب با آن سرمایه گذاری روی پکیجینگ صورت گیرد؟ اگر فکر میکنید که اکثر فروش شما بیرون بر می باشد، پس بهتر است که روی بسته بندی به صورت مناسب و بهینه ای سرمایه گذاری نمایید.

شایان ذکر است با توجه به مطالعات صورت گرفته و تحقیقات به عمل آمده و همچنین اظهارات افرادی که برای استفاده از مشاوره های ثانویه به گروه IRANHFC مراجعه می نمایند یکی از بزرگترین دلایل ناکامی پروژه ها مشکلات مالی آنها می باشد. این مشکلات گاها به دلیل کمبود حجم سرمایه گذاری و یا عدم بودجه بندی صحیح صورت می گیرد که یکی از دلایل مهم آن جمع آوری اطلاعات ناصحیح می باشد.

آموزش راه اندازی رستوران

خرید برند رستوران معروف و زنجیره ای و استفاده از تابلوی آنها

رستوران های زیادی اقدام به واگذاری برند خود می نمایند، ولی برخی از آنها واجد شرایط واگذاری هستند. برندهایی که در کترینگ، رستوران سنتی ایرانی و رستوران ایتالیایی آوازه ای برای خود دست و پا کرده اند. اما سوال اساسی اینجاست که آیا رستورانی که خیلی خوب کار می کند می تواند به شما نیز کمک نماید. یا دانش و تجربه راه اندازی یک رستوران با شرایط دیگر را دارد. به صورت کلی ما اعتقاد داریم خیلی از برندهای داخلی به دلایل زیر فاقد صلاحیت واگذاری شعبه به کسانی که خواهان راه اندازی رستوران می باشند هستند.

  • عدم اتخاذ استراتژی یکسان منطقه ای: به نظر شما رستورانی که در خیابان فرشته مشغول به کار است، استراتژی یکسانی با یک رستوران در شهر کوچک می تواند داشته باشد. این مثال می تواند زوایای کلی ضعف های برندینگ اینترنشنال را به شما نشان دهد.
  • حجم سرمایه های متفاوت: یکی از معضلات اساسی عدم یکسان بودن سرمایه می باشد. برخی از افراد با وام و کمبودهای مالی گسترده اقدام به راه اندازی رستوران می نمایند. و برخی دیگر با توان بسیار بالا.
  • پشتیبانی ضعیف: با توجه به عدم وجود دانش شبکه در اکثر برندهای موجود چنین چیزی دور از انتظار نمی باشد.
  • مشکلات حقوقی: با توجه به نو پا بودن این صنعت در کشور عزیزمان ایران به رغم تلاش گسترده مسئولان ،ما هنوز راه طولانی برای حمایت از شما وجود دارد. این موضوع تقریبا مانند پرداخت پول بدون دریافت وثیقه های معتبر و کافی می باشد.

همانطور که می بینید خرید برند همانند یک هندوانه در بسته برای شما می باشد. ممکن است شما موفق شوید یا شما هم جزء کسانی خواهید بود که برند می خرند و با صرف هزینه های بسیار زیاد رستورانی را راه اندازی می نمایند ولی با مشکل روبرو می گردند.

مراحل راه اندازی رستوران

اگر شما هم خواهان راه اندازی رستوران هستید قطعا مایل هستید که در مورد مراحل راه اندازی رستوران اطلاعاتی داشته باشید.

  • استخدام مشاوری حرفه ای جهت راه اندازی رستوران
  • تهیه استراتژی و بیزنس پلان برای راه اندازی رستوران
  • تهیه ملک مورد نظر برای راه اندازی رستوران
  • تهیه نقشه تاسیسات آشپزخانه رستوران
  • تهیه نقشه دکوراسیون به صورت سه بعدی
  • اجرای پروژه در حوزه تاسیسات و دکوراسیون
  • خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران
  • استخدام پرسنل مورد نیاز در واحد های مختلف برای راه اندازی رستوران
  • خرید مواد اولیه برای رستوران
  • پخت آزمایشی در رستوران
  • آموزش پرسنل رستوران
  • تهیه اکسسوری رستوران
  • و …

راهنمایی و مشاوره جهت راه اندازی یک فست فود، کافی شاپ و رستوران موفق

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله