راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

آبگوشت محلی باکته معطر

آبگوشت محلی باکته معطر

آبگوشت محلی باکته معطر

۳۰۰ گرم گوشت با استخوان و چرب
۲۰۰ گرم لوبیا سفید
۱ عدد پیاز
زردچوبه، فلفل و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا گوشت را همراه با پیاز در قابلمه ریخته و پس از اینکه یک جوش زد آب آن را خالی و دوباره قابلمه را آب کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود و جا بیفتد. پس از جدا کردن آب‌گوشت، گوشت و لوبیای پخته شده را کوبیده و در بشقاب می‌ریزند و روی آن را با دارچین تزئین می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه کته
برنج به ازای هر نفر یک پیمانه
یک عدد سیب‌زمینی
۲ قاشق غذاخوری سرپر شوید
طرز تهیه
پس از آن‌که آب برنج کم شد شوید، نمک و سیب‌زمینی به آن اضافه کرده و پس از تمام شدن آب، کته را دم کرده و همراه گوشت کوبیده میل کنی

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله