راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

آش ماست شیرازی

آش ماست شیرازی

آش ماست شیرازی

مواد لازم :

گوشت
۱۲۵ گرم
لپه
۱۲۵ گرم
برنج
۲۰۰ گرم
سبزی (ترخان و شوید)
۱ پیمانه
ماست غلیط
۵۰۰ گرم
پیاز
۲ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
به میزان لازم

طرز تهیه :
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.لپه را هم جداگانه بپزید.

برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .

سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .

سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.

این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .

ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه .

سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله