راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

آش گوجه

آش گوجه

آش گوجه

مواد لازم :

سبزی آش

یک کیلوگرم
آب گوجه‌ فرنگی
شش پیمانه
لوبیاچیتی پخته‌ شده
یک پیمانه
هویج نگینی‌شده
نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای
نصف پیمانه
آبغوره
۱/۴ پیمانه
سیر داغ
دو قاشق غذاخوری
روغن مایع
سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، قرمز، نمک و زردچوبه
به میزان لازم
رشته آش
به میزان لازم
طرز تهیه :

سبزی، آب گوجه‌فرنگی، دو لیوان آب، هویج و فلفل دلمه‌ای را به همراه روغن می‌‌پزیم. در هنگام پخت فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سیر داغ و لوبیا چیتی را نیز می‌‌افزاییم.

در اواخر پخت رشته را نیز افزوده و هنگام خاموش کردن آبغوره را می‌‌ریزیم. این آش کمی تند بوده و در هر استان به سبک خودشان پخته می‌‌شود. در صورت تمایل می‌‌توان از عدس، نخود، پیاز و نعنا داغ استفاده کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله