راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

آیس الیزه

آیس الیزه

آیس الیزه

مواد لازم :
بستنی شکلاتی    ۲ لیوان
کیک شکلاتی خردشده    ۱ لیوان
پودر بادام    نصف لیوان
خامه صبحانه    ۳ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی    ۴قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده    ۵۰ گرم
کمپوت    نصف هلو و شاتوت برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا بستنی شکلاتی را با همزن برقی هم می‌زنیم تا نرم شود. سپس کیک شکلاتی، مغزبادام، گردو، شکلات چیپسی و خامه صبحانه را داخل آن می‌ریزیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. کرم حاصل را داخل ظرف فلزی ریخته و داخل فریزر قرار می‌دهیم تا بستنی دوباره خودش را بگیرد. کمپوت هلو را به شکلی که در تصویر می‌بینید داخل ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. یک اسکوپ از مواد حاصل را روی هلو قرار داده و روی آن را با شکلات ذوب شده، تمشک و مروارید خوراکی تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله