راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اردور زرد

اردور زرد

اردور زرد

مواد لازم:

سیب‌زمینی پخته: ۴۰۰ گرم
کره: ۷۰ گرم
پنیرخامه‌ای: ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
فیله مرغ: ۱۰عدد
بیسکویت کراکر نمکی: ۱۰عدد
پنیر گودا یا چدار: ۱۰ ورق
زیتون با مغز سیر یا بادام: ۱۰عدد
زعفران و پودر سیر: به میزان لازم
خردل: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا فیله‌های مرغ را به شکل نواری برش داده و با مقداری پودر سیر، زعفران و خردل طعم‌دار می‌کنیم و دو ساعت می‌گذاریم بماند. فیله‌های مرغ را داخل چدن داغ، استیکی کرده، سیب‌زمینی و کره و پنیر را با نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. روی بیسکویت‌ها را کمی با خردل آغشته می‌کنیم و پنیر را روی آن می​گذایم و مقداری از مرغ‌ها را روی بیسکویت‌ها می‌گذاریم. یک اسکوپ از پوره سیب‌زمینی برداشته و میان آن یک عدد زیتون قرار می‌دهیم و روی مرغ‌ها می‌گذاریم و درنهایت روی پوره‌ها را با کنسرو مغز آرتیشو تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله