راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اردو دلمه قارچ

اردو دلمه قارچ

اردو دلمه قارچ

 

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی

چهار عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
خرده نان جو
۲/۳ پیمانه
پیاز خردشده
یک عدد
سیر خردشده
سه حبه
قارچ خردشده
یک پیمانه
جعفری
یک قاشق سوپخوری
بادام نصف‌شده
هشت عدد
زیتون
هشت عدد
پنیر پیتزا
۱۵ گرم
طرز تهیه:

ابتدا سر گوجه‌فرنگی را برش عرضی زده و کمی از گوشت آن را در آورده در ظرفی بریزید. خرده نان‌ها را با پیاز، گوشت گوجه‌فرنگی، سیر، قارچ، بادام، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده، درون گوجه‌فرنگی بریزید، کمی پنیر پیتزا روی هر قطعه گوجه‌فرنگی قرار دهید و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کمی قهوه‌ای شود هر گوجه‌ فرنگی را با یک زیتون تزئین کنید.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله