راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

از کجا بفهمیم که نان جوش‌شیرین دارد؟

از کجا بفهمیم که نان جوش‌شیرین دارد؟

از کجا بفهمیم که نان جوش‌شیرین دارد؟

خمیرمایه یا مخمر نانوایی در کارخانه‌ها، از تفاله نیشکر به دست می‌آید. به این ترتیب که در شرایط استریل، میکروب‌های مخمر را کشت می‌دهند و بعد به آن ویتامین و املاح اضافه می‌کنند.

این ماده باعث ایجاد بوی مطبوع، پوکی، تخلخل و ۲OC در خمیر می‌شود و کاملا طبیعی است.

خمیرترش نیز از خمیر از روز قبل مانده، تحت شرایط کنترل شده به دست می‌آید. اما از کجا بفهمیم که در نان جوش‌شیرین به کار رفته یا خمیرمایه و خمیر ترش؟

اگر نان حاوی جوش‌شیرین را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهیم و در آن را گره بزنیم، پس از مدت کوتاهی با باز کردن در کیسه متوجه بوی خاصی خواهیم شد. علاوه بر این، مزه قلیایی جوش‌شیرین را می‌توان در دهان تشخیص داد. از لحاظ آزمایشگاهی نیز می توان HP خمیر را اندازه گرفت. اگر HP خمیر بیش از۵/۶ باشد مطمئن باشید که از جوش‌شیرین استفاده شده است. HP خمیر نان باید حدود ۳/۵ تا۲/۶ باشد. جوش‌شیرین ماده‌ای غیرمجاز نیست اما نباید در نان مصرف شود. البته در نان‌های رژیمی برای بیماران خاص می‌توان از مقادیر بسیار کم آن همراه یک اسید خوراکی استفاده کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله