راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه کارهایی برای استخدام مدیر رستوران

راه کارهایی برای استخدام مدیر رستوران

راه کارهایی برای استخدام مدیر رستوران

مدیر رستوران باید زمان زیادی را صرف کسب وکار خود کند، زمانیکه صاحب یک رستوران نتواند به کار خود برسد استخدام مدیر رستوران اهمیت می یابد.

اگر به فکر راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود هستید پیش از هر اقدامی باید تصمیم بگیرید آیا خودتان قادرید رستوران را اداره کنید یا باید مدیر رستوران استخدام کنید.

مدیر رستوران کسی است که قادر است خدمات یک رستوران را به عالی ترین سطح رسانده و رستوران شما را موفق کند.

استخدام مدیر رستوران می تواند کار سختی باشد، اما اگر مراحل کار را به درستی تنظیم کنید می توانید با صرف زمان یک مدیر مناسب پیدا کنید.

وظایف مدیر رستوران

تعین وظایف مدیر رستوران در انتخاب یک مدیر خوب بسیار تاثیر گذار است. در نهایت تعیین حوزه فعالیت مدیر به شما کمک می کند تا حدود دستمزد او را بهتر تعیین کنید.

براساس وظایفی که شما تعیین می کنید مدیر رستوران می تواند به عملکرد کارکنان رسیدگی کند،به آموزش کارکنان رستوران بپردازد، پروتکل های رفتار کارکنان را تنظیم کند، بررسی منو غذا و … همه می تواند در طیف وظایف مدیریت رستوران باشد.

هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود لازم است کارهایی که باید توسط مدیر انجام شود را تعیین کنید.

اینکه به مدیریت رستوران چه اختیاراتی بدهید کاملا به شما بستگی دارد هنوز شما صاحب اصلی کسب و کارتان هستید.

انتخاب مدیر رستوران برمبنای برنامه ۵ ساله کسب و کار

اگر تصمیم داشته باشید جایگاه کاری خودتان را در سال چهارم تاسیس رستوران تغییر دهید لازم است یک مدیر رستوران باتجربه استخدام کنید یا اگر می خواهید یک مدیر تابع داشته باشید می توانید از کمک یک مدیر جوان استفاده کنید.

یافتن نامزدهای مدیریت رستوران

قدم بعدی یافتن افرادی است که ممکن است بتوانید از آن ها به عنوان مدیر رستوران استفاده کنید. این افراد را می توانید از طریق دوستان، روزنامه های محلی و یا اینترنت پیدا کنید.

یافتن مدیر هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود کار بسیار دشواری است چراکه کسی شما را نمی شناسد و مدیران با تجربه شاید تمایل کمتری به کار در رستوران های بی نام و نشان داشته باشند.

در نقطه مقابل اگر تعداد زیادی رزومه دریافت کنید غربالگری آن ها بسیار دشوار خواهد بود. مهارت سنجی این افراد یک پروسه دشوار است.

مصاحبه

مهمترین مرحله در استخدام مدیر برای رستوران مصاحبه با داوطلبان است. تشکر از داوطلبان را فراموش نکنید. اگر از فرد متقاضی خوشتان آمد حتما در پایان مصاحبه به او بگویید که به استخدام او علاقه مند شده اید و دوست دارید بیشتر در مورد او بدانید.

سعی کنید سوالات مشخص و واضحی بپرسید و جواب های مناسبی را هم دریافت کنید.

اگر مصاحبه خوب پیش نرفت سعی کنید مطلب را با او در میان بگذارید. با ایجاد یک محیط مثبت و جو مناسب می توانید در انتخاب مدیر رستوران موفق تر عمل کنید.

نتیجه گیری

در نهایت برای استخدام مدیر برای رستوران مجموعه ای از عوامل مثل توانمندی فرد، تجربه قبلی، شخصیت، حقوق درخواستی، انطباق با شرایط و … را در نظر بگیرید.

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود با کمک یک مدیر رستوران لایق و کاردان بسیار ساده تر خواهد بود.

در کنار یک مدیر توانمند می توانید احساس کنید کارها بهتر پیش می رود و روند کارها بهبود می یابد.

یک مدیر رستوران یک فرمانده چند منظوره خواهد بود که مسیر ها را هموار کرده و موفقیت شما را تسریع می کند. برای یافتن چنین مدیری باید دقت و تلاش زیادی به خرج بدهید.

مقاله کاربردی: گزارش سود و زیان رستوران چیست؟

رسیدگی به شکایات مشتریان در رستوران

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله