راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

استرابری دیزاین

استرابری دیزاین

استرابری دیزاین

مواد لازم:

توت فرنگی
ترافل های رنگی
شکلات قهوه ای آب شده
شکلات آب شده سفید

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا ۲/۳ توت فرنگی را داخل شکلات آب شده سفید ببرید و طبق روال قبل صبر کنید تا اضافات شکلات بریزد و سپس به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

۲٫ سپس توت فرنگی ها را از یخچال درآورده و داخل شکلات آب شده قهوه ای دو بار به صورت مورب مطابق شکل زیر داخل کرده و روی قسمتی که با شکلات سفید پوشیده شده است با سرقیف ریز با شکلات قهوه ای نقطه های کوچکی بگذارید. در انتها به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

۳٫ شکلات آب شده را داخل کاسه ای ریخته و توت فرنگی را داخل شکلات آب شده بچرخانید و صبر کنید تا شکلات اضافی آن بریزد. سپس آن را در ترافلهای رنگی برده و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله