راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

استیک شتر مرغ باسیروجعفری

استیک شتر مرغ باسیروجعفری

استیک شتر مرغ باسیروجعفری

 

مواد لازم :

 

گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده
۱۵۰ گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
پودر سیر
۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
نصف پیمانه
جعفری خردشده
نصف پیمانه
سیر
دو حبه
روغن‌زیتون
سه قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
 

طرز تهیه :

 

آشپزی-گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله