راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اسفناج با اسانس گلابی

اسفناج با اسانس گلابی

اسفناج با اسانس گلابی

[threecol_one]Content here.[/threecol_one] [threecol_one]Content here.[/threecol_one] [threecol_one_last]Content here.[/threecol_one_last]

مواد لازم برای یک نفر:
خیار: یک عدد
تربچه: ۲ عدد
کاهو: ۳ برگ
گلابی: یک عدد
اسفناج: ۲ برگ
یخ: چند قطعه کوچک
روش تهیه:
خیار را بعد از پوست کندن به ۴ برش باریک تقسیم کنید. ۳ برش را در مخلوط‌کن بریزید و سپس تربچه، کاهو و اسفناج را به آن اضافه کرده و این مخلوط را خوب میکس کنید. این مخلوط را در یک لیوان شفاف بریزید و آن را با خیار و تربچه‌های ورقه شده تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله