راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اسلایس پسته

اسلایس پسته

اسلایس پسته

مواد لازم :

 

کره ذوب شده
۱۸۵ گرم
آرد ساده
۳۰۰ گرم
شکر (کالستر شوگر)
۱۵۰ گرم
پسته خرد شده
۱۵۰ گرم
تخم مرغ کامل، و۱ عدد زرده
۱عدد
کره
۶۰ گرم
عسل
۵ قاشق غذاخوری
خامه
۲/۱پیمانه
شیر عسل
۴/۱پیمانه
طرز تهیه :

آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.

 

طرز تهیه رویه شیرینی :

 

شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله