راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اسموتی پرتقال،موز وآناناس

اسموتی پرتقال،موز وآناناس

اسموتی پرتقال،موز وآناناس

مواد لازم برای ۴ نفر:

آب آناناس
دو و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی
دو و نیم پیمانه به علاوه چند برش پرتقال جهت تزیین
ماست ساده
سه چهارم پیمانه
موز
یک عدد، پوست کنده و به دو نیم تقسیم شود
عسل
سه قاشق سوپ‌خوری
دارچین
یک چهارو قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری برای تزیین

طرز تهیه:
• درون یک ظرف یخ، دو پیمانه آب آناناس و درون ظرف یخ دیگری دو پیمانه آب پرتقال بریزید. ظرف‌ها را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.
• ماست، موز،‌عسل و دارچین را درون کاسه مخلوط کن بریزید و آن‌ها را تا زمانی که نرم و یکدست شوند هم بزنید. مخلوط را درون کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.
• مخلوط کن را بشویید آب آناناس یخ زده را به همراه آب آناناس باقی‌مانده درون آن ریخته، خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط را درون چهار لیوان تقسیم کرده و مخلوط ماست را درون لیوان‌ها اضافه کرده و درون فریزر قرار دهید.
• آب پرتقال یخ زده را همراه با آب پرتقال باقی‌مانده درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.
• لیوان‌ها را از فریزر بیرون آورید و محتوای مخلوط کن را روی آن‌ها بریزید.
• هر کدام از لیوان‌ها را با باقی‌مانده دارچین‌ و برش‌های پرتقال تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله