راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اسپاگتی با کوفته بوقلمون

اسپاگتی با کوفته بوقلمون

اسپاگتی با کوفته بوقلمون

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ بسته اسپاگتی ۵۰۰ گرمی

۱ عدد تخم‌مرغ

۴ ق س پودر سوخاری

۴ /۱ ق چ پودر دانه گشنیز

۲ /۱ ق چ پودر خردل

۱ ق س پودر پیاز

۱ ق چ پودر سیر

۲ /۱ پیمانه شیر

۵۰۰ گرم بوقلمون چرخ کرده

۳ /۱ پیمانه اسفناج ریز خرد شده

۴ عدد گوجه‌فرنگی بدون پوست

۱ ق س رب گوجه‌فرنگی

۲ پیمانه آب مرغ

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ ق س آویشن خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک کاسه بوقلمون چرخ کرده را با پودر سوخاری، تخم‌مرغ، پودر دانه گشنیز، پودر خردل، پودر پیاز، نمک، فلفل، شیر و اسفناج خرد شده مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. مقداری از مواد را بردارید و با دست آن را گرد کنید. هر تعداد که می‌شود کوفته‌ها را به همین شکل آماده کنید، سپس آنها را داخل سینی فر که کمی آن را چرب کرده‌اید قرار داده و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

۲. در این میان اسپاگتی را بپزید، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی را حدود ۱ دقیقه داخل آن تفت دهید. حالا آب مرغ را بریزید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید، سپس آنها را همراه با آویشن خرد شده و پودر سیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.

۳. حالا اسپاگتی را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن سسی را که آماده کرده‌اید ، بریزید. در انتها کوفته‌ها را هم روی اسپاگتی قرار داده ، سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله