راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اسپشولاس بلژیکی

اسپشولاس بلژیکی

اسپشولاس بلژیکی

تعداد: ۳۲ عدد کوکی

زمان پخت: ۶۵ دقیقه

مواد لازم

۳٫۵ پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین

نصف قاشق چایخوری نمک

۱٫۵ قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوزهندی

۳/۴ قاشق چایخوری پودر هل

۱/۴ قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی

۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید

نوک انگشت پودر میخک

۱۷۰ گرم کره آب شده

یک پیمانه شکر قهوه ای

۱/۳ پیمانه آب

شکر قنادی

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش‌شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲٫ شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۳٫ روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.

۴٫ در این مرحله، فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به ۲۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه آنها را بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله