راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راهنمای اصول رفتار حرفه ای متخصصان سرو غذا

راهنمای اصول رفتار حرفه ای متخصصان سرو غذا

راهنمای اصول رفتار حرفه ای متخصصان سرو غذا

از ارائه کنندگان خدمات مشتری و متخصصان سرو غذا انتظار می رود قوانین و استاندارد های این حرفه را رعایت کنند. قوانین و مقررات بسیار زیادی وجود دارد که باید در یک سالن غذاخوری استاندارد رعایت شود.

شاید در نظر شما متخصصان سرو غذا تنها کافی است رفتار مودبانه ای داشته باشند و لبخند بزنند اما کار بسیار فراتر از این حرف هاست و این افراد لازم است از قوانین ومقررات متعددی پیروی کنند.

اگرچه قوانین متخصصان سرو غذا ممکن است از یک مکان به مکان دیگر متفاوت باشد اما در یک نگاه کلی می توان به یک سری قواعد مشترک اشاره کرد که هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود لازم است رعایت کنید.

انواع خدمات متخصصان سرو غذا

بسته به وعده غذایی که در رستوران ارائه می شود خدمات متخصصان سرو متفاوت خواهد بود.

خدمات متخصصان سرو در وعده غذایی ناهار با خدمات رسانی در یک بوفه متفاوت خواهد بود.

متخصصان سرو غذا در آمریکا مقررات و قواعد بسیار پیچیده و دقیقی دارند. متخصصان سرو غذا باید منو رستوران را با استفاده از کلمات توصیفی به مشتری توضیح بدهند و دانش گسترده ای در خصوص انواع طعم های موجود در منو داشته باشند.

متخصصان سرو غذا همچنین باید در زمان دریافت سفارش ها و ارائه سفارش به آشپزخانه بسیار دقیق باشند.

متخصصان سرو غذا در مراسم ویژه باید خدمات خاصی به مشتریان ارائه کنند، همچنین لازم است محدودیت های بودجه ای و حساسیت های مالی رستوران را به خوبی بشناسند.

متخصصان سرو و میز غذا

رستوران های عالی توجه ویژه ای به سرویس دهی و نحوه تحویل غذا به مشتریان دارند که این وظیفه بر عهده متخصصان سرو غذا خواهد بود.

این فرآیند می تواند شامل مراحلی مثل تحویل پیش غذا، غذای اصلی و دسر به همراه ارائه سرویس و در اختیار قرار دادن امکانات لازم باشد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود لازم است خوب فکر کنید و در خصوص شیوه های خدمت رسانی به مشتریان تصمیم گیری کنید، بر این اساس می توانید متخصصان سرو لازم را انتخاب و استخدام کنید.

کافی است اطمینان حاصل کنید خدمات متخصصان سرو یک محیط امن، آرام و دوست داشتنی در اختیار مشتریان شما قرار می دهد به نحوی که دوست داشته باشند در آینده هم از خدمات شما استفاده کنند.

نکات مهم برای متخصصان سرو

خانم ها همیشه باید ابتدا و پیش از آقایان خدمات متخصصان سرو غذا را دریافت کنند.

متخصصان سرو هرگز اجازه ندارند در مقابل چشم مشتریان نوشیدنی و آدامس بخورند.

متخصصان سرو همیشه باید از دستان خود به بهترین شکل استفاده کنند و هنگام ارائه غذا دستانشان کمترین ورود را به میز غذا داشته باشدو مشتریان نباید حضور آن ها را بیش از حد ببینند.

لباس های متخصصان سرو غذا باید از جنس مناسب انتخاب شوند و هرگز نباید چروک یا لکه داشته باشند از این رو همواره باید تمیز شده و از جنسی انتخاب شوند که قابلیت شستشوی بالایی داشته باشند.

متخصصان سرو غذا تنها باید از در ورود و خروج کارکنان استفاده کنندو هیچ گاه اجازه نخواهند داشت با مشتریان وارد گفتگو های غیر ضروری و خارج از حوزه فعالیت های خودشان بشوند.

متخصصان سرو غذا یکی از مهمترین ارکان رستوران ها به شمار می روند که در ارتباط مستقیم با مشتریان هستند. هنگام راه اندازی رستوران و یا راه اندازی فست فود لازم است در انتخاب متخصصان سرو دقت بسیار زیادی داشته باشید.

سیاست گذاری در خصوص خدماتی که متخصصان سرو غذا ارائه می کنند بر عهده مدیران رستوران است، بسته به تم رستوران و انتظاراتی که مشتریان در مورد خدمت رسانی شما دارند لازم است وظایف متخصصان سرو را مشخص کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله