راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

۶ ترفند برای افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

۶ ترفند برای افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

۶ ترفند برای افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

 به وضوح می توان دید که افراد بسیاری رویای افتتاح رستورانی موفق را دارند و می خواهند در این صنعت به طور مستقل کار کنند. بر اساس آمار تقریبا نیمی از افرادی که مدت زمانی را در صنعت رستوران کار کرده اند به دنبال راه اندازی رستوران خود هستند. مسلم است که هیچ کس دوست ندارد رستورانی شکست خورده داشته باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله تجربیات “تایسون کول” یکی از سرآشپز های بسیار موفق و برنده جوایز متعدد را مرور کنیم.

آرامش قبل از طوفان

تایسون کول برنده جایزه بهترین سرآشپز سال ۲۰۰۵ و ۲۰۱۱ و مالک رستوران های بسیار مطرح و موفق ژاپنی ” اوچی” و “اوچیکو” در شهرهای آستین و تگزاس است. سرگذشت “کول” بسیار عجیب، آموزنده و پیچیده است. او یکی از الگوها در افتتاح رستورانی موفق است.

کول اولین شغلش را وقتی به او گفته شد که به علت سفیدپوست بودن نمی تواند سوشی درست کند ترک کرد. او ۲ روز بعد دوباره استخدام شد اما به او گفته شد باید جایی کار کند که مشتریان او را نبینند. او همچنین وقتی به یک مشتری دسر رایگان هدیه داد دوباره اخراج شد؛ اما وقتی رئیسش فهمید آن مشتری “دنزل واشنگتن” بوده است، دوباره استخدام شد.

راه اندازی رستوران

در این مقاله صحبت های او را، به زبان خودش، در مورد اینکه چطور می توان رستورانی موفق داشت می خوانیم

۱- هیچ گاه بدون این ۳ اصل مهم کار خود را آغاز نکنید. 

هیچ رستورانی بدون این ۳ اصل “سرآشپز حرفه ای “، ” مکان فوق العاده” و کانسپت عالی موفق نمی شود. این ۳ اصل در کنار هم درافتتاح رستورانی موفق ضروری است و لازم و ملزوم یکدیگرند. درواقع مکان رستوران شما باید متناسب با کانسپت رستورانتان باشد. سرآشپز تان باید در راستای کانسپت رستوران تان کار کند. اینها از اصلی ترین الزامات برای افتتاح رستورانی موفق است که در صورت رعایت نشدن با پرکاربرد ترین واژه در صنعت رستوران داری مواجه خواهید شد: ور شکستگی !

برخی از کارآفرینان در این حوزه می گویند مکان رستوران اهمیتی ندارد، زیرا آنها به دنبال تبدیل شدن به رستورانی مقصد (در اصطلاح عامیانه پاتوق) هستند. اما تجربیات ثابت کرده برای افتتاح رستوران موفق باید مکان رستوران را درست انتخاب کرد زیرا از نظر مردم مکانی بد، هیچ گاه تبدیل به رستورانی مقصد نمی شود.

پس لازم است برای افتتاح رستورانی موفق از همان ابتدای مسیر راه اندزی رستوران، تمام قدم ها را درست و اصولی بردارید.

برای افتتاح رستوران موفق، قابل دسترس بودن مکان مهم ترین مسئله است. هر چقدر بتوانید رستوران خود را قابل دسترس تر کنید، چه از لحاظ مکانی، چه در معنای وسیعتر و عام تر ، موفقیت شما در راه اندازی رستورانی فوق العاده بیشتر است. کافی است نگاهی به موفق ترین رستوران ها بیندازید: آنها بیشترین میزان دسترسی پذیری و به عبارت دیگر دم دستی بودن را از لحاظ مکان، برند و قیمت دارند. به بیان دیگر می توان گفت برای افتتاح رستوران موفق باید بینهایت قابل دسترس و یا شاید بهتر است بگوییم عمومی بود. این عمومیت به معنی پیروی از میل رایج جامعه (trend) است. به عنوان مثال این روز ها رستوران های “فست کژوال” از پر رونق ترین سبک های رستورانی هستند، زیرا به طور شگفت انگیزی در تمام سطوح قابل دسترس هستند.

راه اندازی رستوران

۲-  همیشه سرمایه مورد نیازتان را بیش از حد برآورد کنید.

طوری برنامه ریزی کنید که حدود ۶ تا ۹ ماه با سرمایه اولیه تان کار کنید. شما شگفت زده خواهید شد وقتی ببینید که چطور هزینه ها و مخارج زیاد می شوند، و چقدر طول می کشد تا رستورانتان جا بیفتد و مشتری جذب کند.

بسیاری ازرستوران ها بعد از هیجان اولیه افتتاح، دچار تزلزل و رکود می شوند. اینجاست که میزان سرمایه سرنوشت ساز است. وقتی رستوران “اوچی” را افتتاح کردم، تعدادی مشتری ثابت داشتم اما با این وجود چندین ماه تا رونق گرفتن رستورانم طول کشید. اگر آرزوی افتتاح رستورانی موفق را دارید، این را در نظر داشته باشید که مدتی طول می کشد تا بفهمید که آیا واقعا کسب و کارتان گرفته است یا نه؟!

بسیاری از رستوران دارها با سرمایه خودشان شروع به کار کردند و آن را هدر دادند، زیرا فکر می کردند روزهای خوش خیلی زود فرا می رسد. به همین دلیل بسیاری از  افراد از این صنعت بیرون رفتند. موفقیت فقط پس از گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی به دست می آید.

در مقاله بعدی ادامه گفتگوی “تایسون کول” را خواهیم خواند.

 

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله