راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اهمیت بازیافت در رستوران چقدراست؟

اهمیت بازیافت در رستوران چقدراست؟

اهمیت بازیافت در رستوران چقدراست؟

طبق بررسی های انجام شده یک رستوران در طول هفته ۲٫۰۰۰ پوند زباله تولید می کند، بازیافت در رستوران بسیار مهم است و هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود باید فکری به حال آن بکنید.

اگر به اهمیت و خطر بازیافت در رستوران پی برده اید وقت آن رسیده برنامه مدونی برای این امر تدوین کنید چگونگی راه اندازی رستوران و طبخ غذا در این امر بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

درحالیکه بسیاری فکر می کنند بازیافت در رستوران وقت گیر و هزینه ساز است اما با کمی بررسی به راحتی متوجه خواهید شد که بازیافت در رستوران می تواند علاوه بر کمک به محیط زیست تا حدود بسیار زیادی در هزینه های شما هم صرفه جویی کند.

روش های بازیافت در رستوران زیر را پیگیری کنید تا در یک مسیر سبز گام بردارید.

چه موادی در رستوران شما می تواند بازیافت شود؟

پیش از شروع برنامه بازیافت در رستوران لازم است ازنظر کارشناسان  و متخصصان این امر استفاده کنید، هنگامی که خودتان به خوبی سردرآوردید که چه چیزهایی قابلیت بازیافت در رستوران را دارد می توانید نتایج یافته های خود را به کارکنانتان منتقل کنید و از آن ها بخواهید در این مسیر گام بردارند.

همچنین لازم است لزوم شستشوی وسایل بازیافتی را به همه گوشزد کنید چراکه آلودگی و عدم شستشو ممکن است بازیافت در رستوران را با دشواری روبرو کند.

اکثر موادی که برای بازیافت پذیرفته می شوند از کاغذ، فولاد،آلومینیوم و مقوا ساخته شده اند. ظروف پلاستیکی و شیشه ای هم جهت بازیافت قابل استفاده اند.گاهی باید ظروف شیشه ای را برمبنای رنگ جداسازی کنید.

بررسی کنید چه کسانی مواد بازیافتی را در اطراف شما می خرند و قیمت کدامیک مناسب تر است. هدف از بازیافت در رستوران فروش مناسب اقلام بازیافتی و کسب درآمدی هر چند محدود از این طریق است.

روش های تفکیک زباله در رستوران

زباله های موجود در رستوران را می توان به زباله های پیش از مصرف و پس از مصرف توسط مشتری تقسیم کرد.

زباله های پیش از مصرف مواد غذایی معمولا از نوع مواد اولیه تاریخ گذشته و فساد پذیر است. محصولات فرعی که حاصل بسته بندی مواد اولیه و ظروف و تجهیزات شکسته است معمولا پس از مصرف ایجاد می شوند.تفکیک زباله ها برای بازیافت در رستوران باید برمبنای نوع و حجم مواد انجام شود.

بسیاری از مواد غذایی فساد پذیر گاز متان تولید می کنند که برای محیط زیست مضر است این مواد را به روش های مختلفی می توان بازیافت کرد.

اجتناب از سفارش مواد غذایی بیش از حد نیاز یکی از بهترین راه هایی است که بازیافت این مواد را ساده کرده و تولید زباله و هزینه های شما را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

سفارش فله مواد غذایی با عمر مفید بالا نیاز به بسته بندی را کاهش داده و تولید زباله ها را کاهش می دهد. یکی از اهداف مهم برنامه بازیافت در رستوران کاهش حجم زباله هاست که از این طریق امکان پذیر خواهد بود.

از ساقه ها، برگ ها و ریشه های گیاهان که خوراکی هستند می توانید به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید واز دور ریخته شدن آن ها جلوگیری کنید.

اگر مواد غذایی دارید که مصرف ندارند و ممکن است فاسد شوند آن ها را به مراکز خیریه اهدا کنید تا از دور ریخته شدن آن ها پیشگیری کنید.

برنامه بازیافت در رستوران هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود تا حدود زیادی در هزینه های شما صرفه جویی کرده و به حفظ محیط زیست هم کمک می کند.

مقاله کاربردی: راه های پس انداز پول هنگام راه اندازی فست فود

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله