راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اودون یا (Udon-ya) و سوبا یا (Udon-ya)

اودون یا (Udon-ya) و سوبا یا (Udon-ya)

اودون یا (Udon-ya) و سوبا یا (Udon-ya)

رستوران‌های ژاپنی ارائه‌کننده نودل با نام کلی من دوکورو (men-dokoro) شناخته می‌شوند و در منوی همه‌ی آن‌ها اودون (نودل سفیدرنگ ضخیم تهیه‌شده از گندم) و سوبا (نودل باریک قهوه‌ای‌رنگ تهیه‌شده از گندم سیاه) وجود دارد. در این رستوران‌ها نودل به شکل سوپ رقیق بونیتو (نوعی ماهی تن) به همراه پیازچه، توفو (پنیر سویا) و تمپورا سرو می‌شود. ژاپنی‌ها اودون و سوبا را کاملا داغ می‌خورند ولی در فصل تابستان، نودل سرد یا زارو سوبا (zaru soba) نیز طرفداران زیادی داردرستوران‌های اودون یا و سوبا یا تنوع قیمت و کیفیت زیادی دارند از جمله انواع درجه‌یک و تخصصی که از دستور پخت محرمانه استفاده می‌کنند یا غرفه‌های خیابانی بدون تشریفات. همانند نودل رامن، پسندیده‌ترین راه خوردن اودون و سوبا نیز هورت کشیدن آن با سرو صدای زیاد است. برای امتحان کردن اودون و سوبای درجه‌یک، بهتر است به رستوران‌های Kanda Yabu Soba در توکیو، Omen در کیوتو، Kawafuku در تاکاماتسو و Imai Honten در اوزاکا بروید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله