راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اورنجیلتی ته

اورنجیلتی ته

اورنجیلتی ته

مواد لازم:
آب پرتقال: یک‌چهارم لیوان
آب پرتقال توسرخ: یک‌چهارم لیوان
آب گریپ‌فروت: یک‌چهارم لیوان
آب لیموترش: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

اول آب پرتقال توسرخ پالپدار را درون لیوان ریخته، سپس آب گریپ‌فروت و لیموترش و بعد از آنها به آرامی آب پرتقال معمولی را اضافه می نماییم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله