راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

اوزون برون ترش وشیرین

اوزون برون ترش وشیرین

اوزون برون ترش وشیرین

مواد لازم :

فیله ماهی اوزون برون:

۶۰۰گرم

آب مرغ:

۲فنجان

رب:

۲قاشق غذاخوری

هویج:

یک عدد

فلفل دلمه:

یک عدد

آرد ذرت:

نصف قاشق غذاخوری

تخم​مرغ:

یک عدد

نمک:

میزان لازم

سرکه:

۲ قاشق غذاخوری

آب زنجبیل تازه:

یک قاشق چایخوری

شکر:

۴قاشق غذاخوری

طرزتهیه

ماهی را به صورت ورقه​ای برش زده و ماهی برش خورده را به محلول آرد ذرت و تخم​مرغ آغشته می​کنیم و خوب ورز می​دهیم. سپس آن را داخل تابه که از قبل آماده کرده​ایم و روغن آن داغ شده ریخته و کمی صبر می‌کنیم تا پف کند. بعد از آماده شدن آن را داخل ظرف ریخته و کنار می​گذاریم. حالا مقداری آب داخل تابه ریخته صبر می​کنیم تا به جوش آید سپس هویج و فلفل دلمه​ای​های ریز شده را کمی می​جوشانیم تا نرم شود. سپس مقداری روغن، شکر، نمک، سرکه و آب زنجبیل، آب مرغ و رب را داخل روغن داغ ریخته و با کمی زنجبیل خرد شده روی حرارت ملایم خوب هم می‌زنیم. سپس هویج و فلفل دلمه و ماهی را به آن اضافه می​کنیم. حدود ۲دقیقه صبر می​کنیم و در آخر کمی محلول آرد ذرت به آن اضافه می​کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله