راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ایزاکایا (Izakaya)

ایزاکایا (Izakaya)

ایزاکایا (Izakaya)

ژاپنی‌ها علاقه زیادی به غذا خوردن در خارج از خانه دارند و حتی در کوچک‌ترین شهرهای این کشور، تعداد زیادی رستوران با منوهای متنوع و گزینه‌های گوناگون به چشم می‌خورد. در صنعت غذایی این کشور برای هر سلیقه‌ای انتخاب‌های متعدد با هزینه‌ی کم – از غرفه‌های خیابانی فروش نودل گرفته تا رستوران‌های سنتی با انواع غذاهای فصلی- وجود داردایزاکایا نوعی رستوران سنتی ژاپنی با فضایی غیررسمی است که در آن می‌توان انواع غذاهای باکیفیت و نوشیدنی‌های محلی ژاپنی دسترسی پیدا کرددر ایزاکایا معمولا کارا اِج (جوجه‌ی سرخ‌شده)، نابه‌مونو، (نوعی تاس کباب)، ساشیمی و ماهی بریان در کنار بعضی از غذاهای بین‌المللی سرو می‌شود. Shinsuke و Jōmon در توکیو و Robatayaki Isaribi در اوزاکا بهترین ایزاکاهای ژاپن هستند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله