راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ایزی پیزی جینجر

ایزی پیزی جینجر

ایزی پیزی جینجر

مواد لازم
نعناء : حداقل ۲۰ پر
آبلیمو : یک لیمو درشت آب گرفته شود
سودا (اسپرایت): یک لیوان
زنجبیل تازه : ۲۰ گرم
یخ : ۶ مکعب یخ

روش تهیه:
در میکسر یخ را همراه با سودا (یا اسپرایت) بریزید. آب لیموترش و خود تکه های لیموترش همراه با مقدار زیادی پونه و زنجبیل تازه اضافه کرده و اجازه دهید تا میکسر مواد را به مخلوط خوش معطر سبزرنگی تبدیل کند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله