راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ایس تی با زنجبیل و عرق نعنا

ایس تی با زنجبیل و عرق نعنا

ایس تی با زنجبیل و عرق نعنا

مواد لازم‌:
چای دم‌کشیده شده: یک فنجان
پودر زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری سرخالی
عرق نعناع: نصف فنجان
شکر: یک قاشق غذاخوری
یخ: ۴ یا ۵ مکعب
آب ولرم: یک فنجان

روش تهیه:

چای دم‌کشیده را به همراه مابقی مواد درون پارچ مخلوط‌کن ریخته و به مدت کمتر از ۳۰ ثانیه میکس کنید. لیوان را با نعناع تازه یا یک پر لیموترش تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله