راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ایچ پلاوی

ایچ پلاوی

ایچ پلاوی

شمش:
۴ قاشق غذاخوری، خیس‌شده

روغن مایع یا کره:
۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط:
یک عدد ساطوری

خلال بادام:
۴ قاشق غذاخوری

ادویه پلویی:
یک قاشق غذاخوری

دارچین:
یک قاشق چای‌خوری

برنج دانه بلند:
۳۰۰ گرم خیس‌شده

آب مرغ:
یک لیتر

جگر مرغ:
۲۵۰ گرم، خرد شده

جعفری:
۳ قاشق غذاخوری، ساطوری

زردچوبه:
یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل:
به میزان لازم

 

روش تهیه:
دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد. خلال بادام و کشمش را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید.

آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه ادویه پلویی و دارچین به قابلمه اضافه کنید. پس از یک دقیقه آب مرغ را همراه ۲ قاشق چای‌خوری نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید. پس از این‌که آب مرغ جذب برنج شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه پلو دم کشیده است.

روغن باقی‌مانده را در یک تابه داغ کرده و جگر را ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا خونابه آن کاملا تبخیر شود. زردچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یک دقیقه قبل از برداشتن جگر از روی شعله، سبزی‌ را به جگر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

پس از این‌که پلو دم کشید، جگر و سبزی‌ را با آن مخلوط کرده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله