راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

باتر اسکاچ

باتر اسکاچ

باتر اسکاچ

تعداد: ۱۲ نفر

زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

زمان سرد شدن: ۶ ساعت

مواد لازم

• یک پیمانه آرد سفید

• ¼ پیمانه جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده)

•¼ پیمانه شکر قهوه ای

•نصف پیمانه کره

• نصف پیمانه مغز گردو

• نصف پیمانه خامه کاراملی روی بستنی

• ۳٫۵ لیتر بستنی شکلاتی یا وانیلی

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.

۲٫ نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال نگهدارید.
باتراسکاچ نوعى‌ آب‌ نبات‌ سفت‌ حاوى شکر قهوه ای و کره‌ است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله