راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بادمجان شکم پر غذای ترکیه ای

بادمجان شکم پر غذای ترکیه ای

بادمجان شکم پر غذای ترکیه ای

مـواد لازم برای ۴ نفر:

بادمجان

۶ عدد
۱۵۰ کیلوکالری
گوشت چرخ‌کرده
۳۰۰ گرم
۵۵۰ کیلوکالری
برنج
۳/۱ لیوان
۵۰ کیلوکالری
روغن کانولا
۲ قاشق غذاخوری
۱۸۰ کیلوکالری
پیاز خردشده

۱ لیوان

۲۵ کیلوکالری
گوجه‌فرنگی
۲ لیوان
۵۰ کیلوکالری
لیموترش
۱ عدد

۵ کیلوکالری
جعفری خردشده
۱ لیوان
۲۵ کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم

۰ کیلوکالری

طـرز تـهـیـه:
* برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
* در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.
* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت ۱۰ دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
* حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
* علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله