راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

باربکیو سرشانه

باربکیو سرشانه

باربکیو سرشانه

مواد لازم :
گوشت سرشانه گوساله:
۱۷۰۰ گرم

آب:
سه‌چهارم فنجان

پیاز خرد شده:
یک عدد

پودر چیلی:
یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب:
۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمزتند:
یک‌هشتم قاشق مرباخوری

قرص گوشت:
یک عدد

سیر له شده:
۲ حبه

سس سیاه:
۳ قاشق غذاخوری

سس کباب باربکیو:
یک ونیم فنجان

روش تهیه :

چربی اضافه گوشت را بگیرید و گوشت را در سینی فر بگذارید. آب، پیاز، سس سیاه، سرکه، پودر چیلی، سیر، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط کنید و روی گوشت‌ها بریزید سپس با فویل روی گوشت را بپوشانید. سینی را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت حدود ۳ ساعت در فر بگذارید و در این مدت یک‌بار گوشت را بچرخانید سپس گوشت را در ظرف سرو بگذارید، آب گوشت را نریزید و با کارد تیزی ببرید و با سس باربکیو سرو کنید. (۱۰ تا ۱۲ نفر)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله