راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چطور برای بازرسی اداره بهداشت آماده شویم؟

چطور برای بازرسی اداره بهداشت آماده شویم؟

چطور برای بازرسی اداره بهداشت آماده شویم؟

یکی از تجارب ناراحت کننده هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود بازرسی اداره بهداشت است، فقط این نکته را به خاطر داشته باشید که بازرسان اداره بهداشت به قصد تعطیل کردن رستوران شما سراغتان نمی آیند آن ها به فکر تضمین سلامت مشتریان هستند.

بازرسی اداره بهداشت با هدف نظارت های دولتی و محلی جهت حفاظت مردم و استفاده از مواد غذایی باکیفیت انجام می شود.زمانیکه برای نظافت و بهداشت رستوران خود برنامه مدونی داشته باشید بازرسی اداره بهداشت به یک تجربه معمولی تبدیل می شود.

چه چیزی را پیش از بازرسی باید بدانیم؟

بازرسی اداره بهداشت معمولا بین ۱ تا ۴ بار در سال انجام می شود و مهم این است که شما آماده باشید.

قبل از هر چیز لازم است همه چیز را در مورد استاندارد های ایمنی مواد غذایی بدانید و بکار ببندید.بعد از فراگیری قوانین لازم است اطمینان حاصل کنید هر آنچه برای بازرسی بهداشت باید انجام بدهید اجرا شده باشد.

چه سازمان هایی در بازرسی اداره بهداشت نقش دارند؟

اداره غذا و داروی آمریکا FDA  مسئولیت نظارت بر بهداشت مواد غذایی را در آمریکا برعهده دارد و در ایران این کار بر عهده بازرسان اداره بهداشت گذاشته شده است.

FDA مجموعه ای از کدهای غذایی را تهیه کرده که بازرسان برای بررسی مواد غذایی به این کدها استناد می کنند.

در آمریکا علاوه بر این هر ایالت برنامه های نظارتی خاص خود را دارد که بر فعالیت رستوران ها  نظارت می کنند.

راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود بدون کسب مجوزهای لازم و بازرسی اداره بهداشت غیر ممکن خواهد بود. از این رو آگاهی از قوانین و مقررات یکی از وظایف مهم مدیران رستوران هاست.

چطور برای بازرسی بهداشت آماده باشیم؟

نظارت دائمی بر چک لیست نظافت و پاکیزگی رستوران می تواند تا حدودی شما را برای بازرسی اداره بهداشت آماده کند.

تحلیل خطرات و نقاط بحرانی هم می تواند در موفقیت بازرسی اداره بهداشت تاثیرگذار باشد.

همیشه مراقب بهداشت شخصی کارکنان، نکات ایمنی و دمای داخلی ساختمان رستوران باشید.

می توانید برای شناسایی مواردی که باید به آن ها رسیدگی کنید با مشاوران بهداشت مشورت کنید به این ترتیب موفقیت بازرسی اداره بهداشت راحت تر خواهد بود.

شخصا به صورت تصادفی و بدون قرار قبلی به کار کارکنان رستوران نظارت کنید تا همیشه نکات بهداشتی را رعایت کنند و برای بازرسی اداره بهداشت آماده باشند.

پس از هر بازرسی نتایج و یافته ها را با کارکنان خود مطرح کنید تا نکات اصلاحی مشخص و به آن ها رسیدگی شود. اصلا نباید بازرسی اداره بهداشت را فراموش کنید چراکه به حفظ حیات رستوران شما بستگی مستقیم خواهد داشت.

همیشه از کارکنان خود در مورد نکات بهداشتی سوال کنید تا اطمینان حاصل کنید آمادگی پاسخگویی به سوالات بازرسان اداره بهداشت را داشته باشند. در صورت نیاز برای کارکنان رستوران دوره های آموزشی برگزار کنید تا در مورد آنچه باید بدانند آگاه شوند.

نتیجه گیری

بازرسی اداره بهداشت امری است که اگر جدی گرفته شود می تواند به خوبی صورت بگیرد و از یک فرآیند استرس زا به یک امر طبیعی و عادی رستوران تبدیل شود.

هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود نکات ایمنی و بهداشتی را جدی بگیرید در غیر این صورت بازرسی اداره بهداشت به شما مجوز فعالیت نخواهد داد. پس از دریافت مجوز فعالیت هم باید به صورت دائم به اجرای اصول بهداشتی و رعایت مقررات در رستوران خود نظارت داشته باشید در غیر این صورت ممکن است در بازرسی های سالانه صلاحیت ادامه فعالیت خود را از دست بدهید.

مقاله کاربردی: آیا رستوران خودم را راه اندازی کنم یا یکی از رستوران های موجود را خریداری کنم؟

برای سرآشپز شدن چه مهارت هایی لازم است؟

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله