راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

برانیز شکلاتی + مغز گردو

برانیز شکلاتی + مغز گردو

برانیز شکلاتی + مغز گردو

مواد لازم

۱۵۰ گرم آرد
۲/۱ ق‌چ بیکینگ پودر
۱۷۵ گرم شکلات تلخ
۹۰ گرم شکر
۱۲۰ گرم کره
۳ عدد تخم‌مرغ
۸/۱ ق‌چ وانیل
۳ ق‌س سرپر پودر کاکائو
۴/۱ پیمانه مغز گردوی خرد شده

مواد لازم برای روی کیک

۱۰۰ گرم شکلات شیری
۳ ق‌س روغن مایع
مقداری چیپس شکلاتی برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲٫ آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و الک کنید. در ظرفی، کره، شکر و شکلات تلخ را مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم بگذاریدو تا آب شدن شکلات و کره مخلوط را هم بزنید. پس از این‌که مخلوط یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید.

۳٫ تخم‌مرغ‌ها را شکسته و در ظرفی بریزید. بعد وانیل را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. وسط مخلوط آردی را گود کرده، مایه شکلات و تخم‌مرغ را در آن ریخته و با همزن مواد را با هم مخلوط کنید.

۴٫ حالا مغز گردو را به مایه کیک افزوده و آن را در قالب بریزید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا بپزد. در این فاصله مواد رویه کیک را آماده کنید.

۵٫ شکلات شیری را با روغن در ظرفی ریخته و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا شکلات آب شود. مخلوط را دائم هم بزنید.کیک که پخت، آن را از فر بیرون آورده و با مواد رویه تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله