راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران را چگونه انجام دهیم؟

برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران را چگونه انجام دهیم؟

برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران را چگونه انجام دهیم؟

در صورتی که قصد راه اندازی رستوران را دارید شاید بهتر باشد که ابتدا یک برنامه برای راه اندازی رستوران خود تدوین کنید! اما اگر شما از مزایای برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران آگاه نیستید یا نمی دانید که چگونه باید این مراحل را انجام دهید، با ما در این مقاله همراه باشید تا با مراحل و مواردی که باید در برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران در نظر بگیرید ، آشنا شوید.

شناسایی کانسپت پر طرفدار برای رستوران

قصد راه اندازی چه نوع رستورانی را دارید؟ آیا می خواهید که یک رستوران ویژه قرار های کاری و صرف غذا برای خانواده ها افتتاح کنید یا قصد دارید که افراد با سلیقه خاص را در یک محیط برای صرف غذا را به رستوران خود جذب کنید؟ یا میخواهید رستوران ملیتی افتتاح کنید و غذاهای بومی کشور های دیگر را طبخ کرده و برای علاقه مندان به تست غذاهای غیر ایرانی یک رستوران افتتاح کنید؟

بسیار مهم است که در اولین قدم برای برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران ، کانسپت خود را انتخاب کنید. در صورتی که نمیدانید چه کانسپتی باید انتخاب کنید مقاله کانسپت های پر طرفدار برای رستوران را مطالعه کنید.

شناسایی موقعیت مکانی

قدم بعدی برای برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران ، انتخاب یک مکان مناسب برای رستوران است. این مرحله بسیار وابسته به نوع و کانسپت رستوران شما است . مطمئنا شما نمی توانید یک رستوران لاکچری که منو غذای گران دارد را در مجاورت یک دانشگاه افتتاح کنید و انتظار سود فراوان را داشته باشید.

انتخاب راه اندازی فست فود در مجاورت دانشگاه ها انتخاب بسیار هوشمندانه تری است. زیرا به دلیل سریع آماده شدن غذا ، قیمت مقرون به صرفه و اینکه غذای مورد علاقه افراد جوان است ، افراد بیشتری را به خود جذب می کند.

تهیه تجهیزات رستوران

در صورتی که قصد راه اندازی رستوران را دارید باید بودجه خود را مدیریت کنید. در صورتی که یک برنامه مناسب داشته باشید ، می توانید بودجه خود را هوشمندانه به موارد بیشتری اختصاص دهید. در صورتی که کسری بودجه داشته باشید انتخاب کنید که چه تجهیزات مهم تر است و آنها را ابتدا تهیه کنید و از خرید موارد غیر ضروری سر باز زنید. در انتها اگز بودجه ای باقی ماند دوباره با توجه به الویت تجهیزات مورد نیاز رستوران را خریداری کنید.

استخدام کارمند

این مرحله می تواند موازی مراحل دیگر انجام شود. مطمئنا افتتاح رستوران کار آسانی نخواهد بود. بنابراین در صورتی که بتوانید مدیر رستوران خود را استخدام کنید ، می تواند در پیش بردن کارهای مربوط به راه اندازی رستوران کمک بسزایی برای شما باشد.

در صورتی که قصد استخدام افراد را به صورت پاره وقت دارید ، باید یک برنامه برای شیفت های کاری تهیه کنید. با این کار می توانید تعیین کنید که در چه شیفت های کاری ای چه تعداد کارمند آماده به کار دارید.

بازاریابی اینترنتی رستوران

امروزه در بازاریابی یک اصل است که نباید آن را فراموش کنید . در جایی حضور داشته باشید که مشتریان شما حضور دارند!

بیشترین مکانی که مشتریان شما در آن حضور دارند و یا مشتریان بالقوه در آن حضور دارند ، فضای مجازی است .

برای راه اندازی یک رستوران موفق ، پس از اینکه رستوران را به صورت حرفه ای طراحی و مجهز کردید باید بتوانید که مزایای رستوران خود را به وضوح به دیگر افراد نشان دهید. بنابراین بازاریابی را فراموش نکنید.

در این میان بر روی کیفیت ارائه خدمات به مشتریان نیز تمرکز کنید. به یاد داشته باشید که فضای مجازی همان جایی است که شما میتوانید مشتریان را جذب کنید و در همین فضا مشتریان نظرات خود را به اشتراک می گذارند . بنابراین در صورتی که راضی نباشند می توانید مشتری خود را از دست بدهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله