راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

برنج ومرغ به سبک اسپانیایی

برنج ومرغ به سبک اسپانیایی

برنج ومرغ به سبک اسپانیایی

مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن زیتون
۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان
۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
یک عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده
یک عدد
سیر له شده
۴ حبه
آویشن خشک
یک قاشق مرباخوری
برنج خشک
۳ چهارم پیمانه
زعفران
کمی
آب مرغ
یک و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل
به میزان کافی
گوجه فرنگی رنده شده
۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه
هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله