راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بستنی نسکافه

بستنی نسکافه

بستنی نسکافه

مواد لازم :

 

خامه
۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ
سه عدد
شکر
۱۰۰ گرم
شیر
چهار قاشق سوپخوری
نسکافه
یک قاشق سوپخوری
آبلیمو
نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زرده‌ها اضافه کنید.

 

خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.

 

سفیده‌ها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.

 

خامه را به نسکافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله