راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بستنی یخی تمشک

بستنی یخی تمشک

بستنی یخی تمشک

مواد لازم

• ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین

• ۲.۵ پیمانه آب

• ۲۲۵ گرم شکر نرم

• ۶۷۵ گرم تمشک

• ۲ قاشق چایخوری آب لیمو

طرز تهیه

۱٫ پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود .

۲٫ شکر و آب را در یک قابلمه بریزید آنها را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. هر چند دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود . ۳ دقیقه آن را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۳٫ ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

۴٫ تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند. آن را از صافی عبور دهید. محلول آب و شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۵٫ آنها را در قالب بستنی بریزید و به مدت ۶ تا ۷ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

۶٫ ظرف را از فریزر خارج کنید، با چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا به طور کامل منجمد شود.

۷٫ ۱۰ دقیقه پیش از خوردن آن را از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله