راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بلو ولوت موس

بلو ولوت موس

بلو ولوت موس

مواد لازم:

خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
زرده‌ تخم‌مرغ:شش عدد
ژلاتین: ۱۲ ورق
شکر: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
وانیل مایع: یک قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
کیک بلو ولوت پودر شده: یک لیوان

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد می‌ریزیم و روی بخار سماور یا کتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

۲٫ در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شکر و وانیل با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و روشن شوند. سپس شیر و آرد ذرت را به آن اضافه می‌کنیم و داخل یک قابلمه که بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا کرم پخته و نسبتا غلیظ شود. در این زمان کرم را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

۳٫ حالا کرم، خامه، پودر بادام، پودر کیک و ژلاتین را با هم خوب مخلوط کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم، پس از خارج کردن موس از قالب آن را با اسپری ولوت تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله