راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بلو ولوت پاپ کیک

بلو ولوت پاپ کیک

بلو ولوت پاپ کیک

مواد لازم:

آرد: ۱۵۰ گرم
کره: ۹۰ گرم
شکر سفید: ۹۰گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
پنیر خامه‌ای: ۶۰ گرم
بادام خردشده: ۵۰ گرم
پودر بیسکویت: ۵۰ گرم
آب گرم: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: یک قاشق چای‌خوری
رنگ آبی خوراکی: به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا شکر، کره و پنیرخامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. سپس وانیل و تخم‌مرغ‌ها را با بعد از ۱۵ ثانیه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

۲٫ این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، پودر بیسکویت، بادام و پودر کاکائو مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

۳٫ این مایه را در قالب مخصوص پاپ کیک ریخته و ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم. روی پاپ کیک‌ها را می‌توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکر‌های رنگی تزئین کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله