راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بلو ولوت کیک

بلو ولوت کیک

بلو ولوت کیک

مواد لازم:

آرد: ۳۴۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شیر: دوسوم لیوان
ماست: دو قاشق غذاخوری
شکر: ۲۷۵ گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
پودر کاکائو: ۱۰ گرم
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. به این صورت نوعی باتر میلک آماده کرده‌ایم.

۲٫ آرد را با کاکائو در ظرفی گود الک می‌کنیم و میان آن را باز می‌کنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود ۸ دقیقه با همزن برقی کیک را هم می‌زنیم، بهتر است ابتدای کار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.

۳٫ قالبی گرد به قطر ۲۷ سانتی‌متر را چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۴٫ این نوع کیک را علاوه بر حالت ساده می‌توانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع کرم‌ها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله