راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بوقلمون برگر یونانی

بوقلمون برگر یونانی

بوقلمون برگر یونانی

مواد لازم : برای ۴ نفر

ماست کم چرب
نصف فنجان
پیاز قرمز (خرد شده)
۱/۴ فنجان
خیار (خرد شده)
۱/۴ فنجان
گوشت بوقلمون (چرخ کرده)
۴۵۰ گرم
ماست (کم چربی)
نصف فنجان
برگ پونه کوهی (خشک شده)
۱ قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل
نصف قاشق چایخوری
نان همبرگر
۴ عدد

طرز تهیه :
۱٫ کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
۲٫ در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل ۴ قرص به ضخامت ۱ سانتی متر و قطر ۱۰ سانتی متر در بیاورید.
۳٫ قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به ۱۶۵ درجه ی فارنهایت (۷۳ درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله