راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بیسکویت خامه ای

بیسکویت خامه ای

بیسکویت خامه ای

• زمان تهیه: ۹۰ دقیقه
• زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• یک بسته پودر مخصوص بیسکویت شکری
• ربع فنجان آرد
• ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای با طعم توت فرنگی
• ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
• ۱ عدد تخم مرغ
• رنگ غذای صورتی
• دانه های شکلاتی برای تزئین بیسکویت ها

دستور تهیه

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

۲٫ در کاسه ای پودر بیسکویت، آرد، پنیر خامه نرم شده، پوست لیموی رنده شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید. سپس رنگ غذا را به آن اضافه کنید تا رنگ دلخواهتان را بگیرد. حالا خمیر را به ضخامت نیم سانت روی سطحی پهن کنید که قبلاً رویش آرد پاشیده اید. حالا با کاتر یا قالب قلبی شکل، روی خمیر قالب بزنید. حالا این قلب ها را با فاصله سانتیمتری روی سینی فر بگذارید. روی آنها را آنطور که دوست دارید با دانه های شکلاتی تزئین کنید.

۳٫ حدود ۷ تا ۹ دقیقه در فر بگذارید بپزد تا رنگ کناره های بیسکویت ها طلایی روشن شود. سپس آنها را از فر درآورده و بگذارید سرد شوند. حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شوند تا بتوانید آنها را سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله