راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بیسکویت شکلات تند

بیسکویت شکلات تند

بیسکویت شکلات تند

مواد لازم

آرد سفید ۱ و ½ پیمانه
پودر کاکائو ¾ پیمانه
نمک ¼ قاشق چای خوری
فلفل ¼ قاشق چای خوری
پودر دارچین ½ قاشق چای خوری
پودر اسپرسو ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری
کره نرم شده ¾ پیمانه
شکر الک شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱و ½ قاشق چای خوری
مخلوط پنیر خامه ای و خامه شکلاتی به میزان لازم

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه بیسکویت ابتدا آرد، پودر کاکائو، نمک، فلفل، پودر اسپرسو و دارچین را در یک ظرف بزرگ را با هم مخلوط کنید.

۲٫ کره را با شکر با مخلوط کن به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت شود بعد تخم مرغ و شیر و وانیل را اضافه و به آرامی مخلوط کنید. بعد مخلوط آرد را به آرامی اضافه کنید. خمیر را در پلاستیک پیچیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

۳٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را به قطر ۵ میلی متر روی کف ارد پاشیده شده پهن کنید.خمیر را با قالب های قلبی قالب بزنید و روی سینی با کاغذ روغنی پوشیده شده با فاصله ۲ سانتی متر قرار دهید. بیسکویت ها را تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. برای لایه میانی بیسکویت پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و به آرامی خامه شکلاتی را به آن اضافه و با مخلوط کن مخلوط کنید. مراقب باشید میزان اضافه کردن خامه شکلاتی قدری نباشد که مخلوط شل شود. مخلوط بدست آمده را با قاشق روی بیسکویت گذاشته و روی آن یک بیسکویت دیگر قرار دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله