راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

بیسکویت + کرم کره

بیسکویت + کرم کره

بیسکویت + کرم کره

مواد لازم بیسکوئیت:
آرد: ۲۲۵ گرم
کره: ۱۸۰ گرم
پودرقند: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاستارد: ۵۰ گرم
موادلازم کرم کره ای:
کره نرم: ۶۰ گرم
پودرقند الک شده: ۷۵ گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاستارد: دو قاشق سوپخوری

روش تهیه:

۱ -کره و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شود. (۳ دقیقه)

۲ – درظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاستارد رامخلوط کرده الک کنید وبه مواد کره ای اضافه نمایید تاخمیری یکدست درست شود.

۳ – خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید وقالب بزنید ودرسینی مخصوص فر با فاصله قرار دهید ودر فراز پیش گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد درطبقه وسط،به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلایی شود بپزید.

۴ – پس از پخت وخنک شدن بیسکوئیت از کرم مورد نظر برای بین آنها استفاده نمایید.

۵ – برای تهیه کرم بدین شکل عمل کنید: کره را با پودر قند با همزن برقی خوب بزنید،سپس وانیل و پودر کاستارد را اضافه کرده وهم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله