راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارته توت سیلینتو

تارته توت سیلینتو

تارته توت سیلینتو

مواد لازم خمیر:
آرد: ۲۵۰ گرم
کره سرد: ۱۲۵ گرم
شکر: ۵۰ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آب یخ: دو قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
پنیر خامه‌ای: ۳۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
توت فرنگی: به میزان لازم
روش تهیه خمیر:

۱ – آرد و نمک و شکر را در مخلوط‌کن بریزید، کره را اضافه کنید تا به شکل خرده نان درآید. بعد از آن زرده تخم مرغ و آب یخ را هم اضافه کنید.

۲ – پس از شکل گرفتن، مواد را داخل کیسه فریزر در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید، سپس روی سطح آرد پاشی‌شده خمیر را باز کرده و کف قالب پهن کنید.

۳ – روی خمیر را چنگال بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

۴ -پس از خنک شدن از مواد میانی پر کنید و توت فرنگی‌ها را روی مواد بچینید.

روش تهیه مواد میانی:

۱ – پنیر خامه‌ای و شکر را همراه وانیل بزنید تا حالت کرم پیدا کند.

۲ – خامه فرم گرفته را به مواد قبلی اضافه کنید تا یک دست شود.

۳ – حالا کرم شما آماده پهن کردن و مصرف است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله