راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارت خامه و میوه

تارت خامه و میوه

تارت خامه و میوه

مواد لازم

• خمیر تارت‌: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر

• کرم خمیر: به اندازه پوشاندن سطح خمیر

• مخلوط میوه تازه(موز، توت‌فرنگی، کیوی، سیب): ۲ فنجان

روش تهیه

۱٫ فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را آماده کرده و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح آرد بپاشید. قسمت‌ها را به شکل دایره‌هایی به قطر ۵/۱۲ سانت پهن کنید و هرکدام را در ظرف تارتی که کف آن از دیواره جدا شود به قطر ۱۰ سانت بیندازید. کف و دیواره‌های ظرف‌ها را کاملا از خمیر بپوشانید و با دست کاملا فشار دهید. روی ظرف‌ها را دولایه فویل بپوشانید و در سینی فر بگذارید.

۲٫ ۸ دقیقه در فر بگذارید، فویل را بردارید. ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود. خامه خمیری را آماده کنید، در یخچال خنک کنید و روی خمیر پخته بریزید. میوه‌های تازه را هم بچینید. دیواره‌ها را جدا کنید و تارت‌ها را از ظرف در‌آورید و در ظرف سرو بچینید.

کرم خمیر:

۱٫ یک‌دوم فنجان شکر، ۴ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت و یک‌چهارم قاشق مرباخوری نمک را مخلوط کنید. ۲ فنجان شیر پرچرب یا ۲ فنجان خامه کم‌چرب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. هم بزنید تا غلیظ شود.

۲٫ یک دقیقه صبر کنید و نصف این مواد داغ را به ۴ زرده زده شده اضافه کنید، به شیرجوش برگردانید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۲ دقیقه هم بزنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و کمی وانیل بریزید. مایه را در کاسه‌ای بریزید و کاسه را ۵ دقیقه در کاسه آب یخی بگذارید، گاهی هم بزنید. روی کاسه را با نایلون بپوشانید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید و هم نزنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله