راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارت خرما

تارت خرما

تارت خرما

مواد لازم خمیر

• آرد: ۱۷۵ گرم

• کره سرد: ۷۵ گرم

• تخم مرغ: یک عدد

• آب یخ: یک قاشق سوپ‌خوری

موادلازم میانی

• کره نرم:۹۰ گرم

• شکر: ۹۰ گرم

• تخم‌مرغ زده شده: یک عدد

• بادام پودر شده: ۹۰ گرم

• آرد: گرم

• آب: یک قاشق سوپ‌خوری

• اسانس پرتقال: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

• خرمای نصف شده و هسته گرفته: ۱۵ عدد درشت

• مارمالاد زردآلو: ۴ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

۱٫ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد الک کرده و کره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

۲٫ تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

۳٫ خمیر را به‌مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۴٫ سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با وردنه باز کنید و داخل قالب تارت ۲۰ سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری که کف و دیواره آن را بپوشاند.

۵٫ سطح خمیر را چنگال بزنید و به‌مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

۶٫ مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن کنید و به‌مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به‌مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

۷٫ حین پخت، تارت را از فر خارج کرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و سرو کنید.

طرز تهیه مواد میانی

۱٫ کره و شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

۲٫ تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

۳٫ پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله