راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارت سیب و کدوحلوایی

تارت سیب و کدوحلوایی

تارت سیب و کدوحلوایی

• تعداد: ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم

مواد میانی

• ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای

• یک قاشق چایخوری دارچین

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی

• ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل

• ¼ قاشق چاخوری پودر میخک

• یک قاشق چایخوری وانیل

• یک پیمانه پوره کدوحلوایی

• دو قاشق غذاخوری کره

• ¼ پیمانه کشمش

خمیر پای

• ¾ پیمانه آرد سفید

• نصف پیمانه آرد گندم

• ۱٫۵ قاشق چایخوری شکر

• نصف قاشق چایخوی نمک

• نصف قاشق چایخوی دارچین

• نصف پیمانه کره نصف پیمانه آب یخ

• یک عدد تخم مرغ هم زده

طرز تهیه

• فر را با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

• در یک کاسه متوسط، شکر قهوه ای، دارچین، نمک، جوزهندی، زنجبیل، میخک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

• ¼ پیمانه شکر قهوه ای، پوره کدوحلوایی و یک قاشق غذاخوری کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• تکه های سیب خرد شده، کشمش و بقیه کره را با باقی مانده ادویه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• در مخلوط کن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکه های کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا گلوله‌گلوله شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا مواد
شکل خمیر به خود بگیرند.

• روی یک سطح صاف، خمیر را باز کنید.

• در مرکز خمیر، مخلوط کدوحلوایی را بریزید و حدود دو سانتی متر از لبه ها خالی بگذارید.

• سیب را روی آن بچینید تا همه سطح خمیر را بپوشانند. لبه های بیرونی را به سمت داخل تا کنید.

• تخم مرغ همزده را با قلم مو روی خمیر بمالید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله