راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارت شکلات و موز

تارت شکلات و موز

تارت شکلات و موز

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم

خمیر مخصوص تارت

• کره: ۴۰۰ گرم

• شکر: ۱۷۰ گرم

• وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

• آرد: ۵۵۰ گرم

• تخم‌مرغ: یک عدد

• نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مواد اصلی تارت شکلات

• زرده تخم‌‌مرغ: ۴ عدد

• پودر کاستر: یک قاشق چای‌خوری

• شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

• شکلات تلخ و شیرین: ۲۰۰ گرم

• خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی‌لیتر

• شیر: یک پیمانه۲۵۰ میلی‌لیتر

روش تهیه

خمیر تارت:

۱٫ فر را روشن کرده و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

۲٫ ابتدا کره، تخم‌‌مرغ، شکر، وانیل و نمک را داخل ظرف همزن ریخته و می‌گذاریم آنقدر هم بخورد تا کاملا یکدست و پفکی شود.

۳٫ آرد را الک کرده و کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم.

۴٫ خمیر را با وردنه صاف کرده و درون قالب‌ تارت پهن می‌کنیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در می‌آوریم تا خنک شود.

مواد اصلی تارت شکلات:

۱٫ تخم‌مرغ‌ها را زده تا کاملا یکدست شود سپس کم‌کم پودر کاسترد و شکر را به آن می‌افزاییم.

۲٫ در یک ظرف استیل شکلات‌ها را ریخته و روی بخار آب، شکلات‌ها را به حالت مایع درمی‌آوریم؛ پس از آب شدن شکلات‌ها شیر را به آن اضافه کرده و با اولین جوشی که مخلوط شیر و شکلات زد آن را برداشته و می‌گذاریم تا در دمای اتاق خنک شوند.

۳٫ خامه را می‌زنیم تا فرم بگیرد.

۴٫ مخلوط (تخم‌مرغ، پودر کاسترد و شکر) را به شیر و شکلات می‌‌افزاییم و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۵٫ خامه را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و روی خمیر تارت پخته شده ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا مایع شکلاتی فرم بگیرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله