راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تارت گلابی

تارت گلابی

تارت گلابی

مواد لازم

۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﺁﺭﺩ
۱۵۰ ﮔﺮﻡ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ
۱۵۰ ﮔﺮﻡ کره
۱ ﻋﺪﺩ تخم‌مرغ
۱ ق س ﺷﮑﺮ
۵ ﻋﺪﺩ گلابی ﻣﺘﻮﺳﻂ
۲/۱ یک عد د جوز هند ی
۴/۱ ق م ﻭﺍﻧﯿل
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ

مواد لازم برای رومال

۱ ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩ ﻩ تخم‌مرغ
۱ ق چ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ

طرز تهیه:

۱٫ ﺍﺑﺘﺪﺍ آﺭﺩ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﻮﮎ ﺍﻧﮕﺸﺘﺎﻥ به‌خوبی باهم ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. آن‌قد ر ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺩ ﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ به‌صورت ﺧﻮﺭﺩ ﻩ ﻧﺎﻥ ﺩ ﺭﺑﯿﺎیند، ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ ﻩ ، ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.

۲٫ حالا تخم‌مرغ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ ﻩ ، مواد را ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ به د ست ﺑﯿﺎید. ﺩ ﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﯿﺎﺯ ﻗﺎﺷﻖ ﻗﺎﺷﻖ آﺏ ﺳﺮﺩ به مواد ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺧﻤﯿﺮ د ربیاید. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩ ﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺩ ﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﯿﺪ.
۳٫ ﺩ ﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ، گلابی‌ها را بعد ازآنکه شستید، به‌صورت نوارهای نازک برش بزنید و د ر یک ظرف مناسب بریزید.

۴٫ حالا د وسوم از ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﯿﻦ ﺩ ﻭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩ ﻩ ، ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ را که از قبل چرب کرد ه‌اید ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ. بهتر است یک کاغذ روغنی هم کف قالب قرار د هید. بقیه خمیر را هم برﺍﯼ نوارهای ﺭﻭﯼ ﭘﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭید.

۵٫ د ر این زمان گلابی‌ها ﺭﺍ ﺭﻭﯼ خمیر ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ، سپس روی آنها یک قاشق شکر بریزید. جوز را هم رند ه کنید و روی گلابی‌ها بریزید.

۶٫ ﺑﻘﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ باز کنید، سپس آن را به‌صورت ﻧﻮﺍﺭهاﯼ باریکی برش بزنید. نوارها را ﺭﻭﯼ گلابی‌ها قرار د هید. زرد ه و پود ر قند را باهم مخلوط کنید، سپس آنها را روی نوارها رومال کنید.

۷٫ قالب را به مد ت ۴۰ د قیقه د اخل فر که از قبل با د مای ۱۸۰ د رجه سانتی‌گراد گرم کرد ه‌اید قرار د هید تا تارت آماد ه شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله